ΒΙ.ΠΕ. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, Μεγαρίδος 193 00, Ασπρόπυργος 210 558 2404

Η Εταιρία ArtMetal

Λίγα Λόγια για Εμάς…

Η ArtMetal – Νικόλαος Ευαγγέλου ιδρύθηκε το 1984. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής και η δραστηριότητά της είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιδιαίτερων μεταλλικών και μήχανολογικών κατασκευών.

Η πολυετής εμπειρία του προσωπικού μας σε συνδυασμό με τα ανώτερα επίπεδα ποιότητας που ακολουθούνται και της λειτουργικής αξιοπιστίας των κατασκευών που παράγονται, έχουν αναδείξει την ArtMetal σε μία από τις πλέον δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου της.

Στην ομάδα περιλαμβάνεται και η εταιρεία CutMetal, της οποίας το αντικείμενο είναι η κοπή και η διαμόρφωση ελασμάτων χάλυβα, ανοξείδωτου χάλυβα και αλουμινίου. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ένα ολοκληρωμένο σχήμα, το οποίο παρέχει μία ευρεία ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών και μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε κάθε project.

Οι Artmetal & Cutmetal λειτουργούν σε στεγασμένους χώρους συνολικής επιφάνειας 1.500m². Στους πελάτες της επιχείρησης περιλαμβάνονται Τεχνικές Εταιρείες, Αρχιτεκτονικά Γραφεία, Επιχειρηματικοί Όμιλοι, της Ελλάδας και του εξωτερικού, και ένας σημαντικός αριθμός ιδιωτών.

Back to top